De Kosten

gerard van hal

puur

Gerard van Hal | Bedrijf

Gezellig

Gerard van Hal | Workshop

autentiek

Prijzen van onze Achtdaagse Fotovakantie

Deze  fotovakantie is all-inclusive. Het enige wat u zelf moet doen is uw camera (equipement) en een koffer met kleren meenemen. Wij zorgen voor de rest. De gîte heeft de beschikking over 5 kamers met eigen badkamer.  Dit betekent dat we ingeval van vijf boekingen van 1 persoon vol geboekt zijn. Je slaapt dus nooit met een vreemde op één kamer

De reis is inclusief ontbijt, lunch en diner. Ook de consumpties gedurende de avond zijn inbegrepen. Het staat natuurlijk iedereen vrij om zijn of haar eigen weg te kiezen indien gewenst.

Prijs fotovakantie voor een éénpersoonskamer:  € 1650,- p.p.

Prijs fotovakantie voor een tweepersoonskamer:  € 1250,- p.p (ideaal voor stel) verhuur per twee personen.

Er is ook een kamer waar vier bedden op kunnen staan. Informeer naar de mogelijkheden als dit iets voor jou en je vrienden zou kunnen zijn.

 

Dus bent u op zoek naar een creatieve vakantie waarbij de woorden creatief en vakantie even belangrijk zijn, en houdt u van het mooie Franse leven?  Reserveer dan hieronder uw plaats in onze fotovakantie.

Vroegboek korting

Boek voor 1 maart 2023 en ontvang 10% korting op uw fotovakantie

Reserveringsformulier voor de reis van 22 t/m 29 september 2023

13 + 6 =

De fotovakantie gaan alleen door als er minimaal vier inschrijvingen zijn. Aanbetaling 25%. Het overige factuurbedrag dient minimaal twee weken voor aanvang van de vakantie te zijn voldaan. Deelnemers moeten zelf zorg dragen voor een annuleringsverzekering.

Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over volgende fotovakanties

6 + 2 =

Kijk op onze webshop voor een ruim aanbod unieke foto’s voor aan elke muur

Gerard van Hal | Kerkstraat 46 | 5701PM Helmond | tel. 0492 547900 | info@gerardvanhalfotografie.nl