Het programma

gerard van hal

Afwisselend

Gerard van Hal | Bedrijf

uitdagend

Gerard van Hal | Workshop

Leerzaam

Een Achtdaagse Fotovakantie

De week begint op vrijdagavond. Als u bent aangekomen en u zich geïnstalleerd hebt op uw kamer, beginnen we met een Franse apéro. Onder het genot van een hapje en een drankje is er gelegenheid om op een ontspannen manier kennis met elkaar te maken. Daarna gaan we lekker met z’n allen aan tafel om te zorgen dat we met een tevreden gevoel naar bed kunnen.

Tijdens het eten maken we het programma van de week bekend. Vaste elementen zijn een bezoek aan één van de mooiste en fotogeniekste  dorpjes van Frankrijk, Rochefort-en-Terre. Een dag naar de Bretonse kust en een dag naar de openlucht fototentoonstelling in La Gacilly. Verder vullen we het programma in met de mogelijkheden die zich in die week voordoen en/of specifieke wensen van de groep. U kunt daarbij denken aan een dag die in het teken staat van landschapsfotografie, een documentaire opdracht bij een plaatselijke ondernemer of  festiviteit.

Omdat we van het goede Franse leven zijn is er elke dag ruimte voor een lekkere lunch en een gezellige avond waarin we genieten van alle mooie streekproducten die Morbihan te bieden heeft.

De laatste dag (donderdag) neemt een aparte plaats in. Het fotoprogramma eindigt dan met een kleine expositie van de beste foto van elke deelnemer en de mogelijkheid om elkaar op een positieve manier feedback te geven. De geëxposeerde foto krijgt u natuurlijk mee naar huis als blijvende herinnering aan deze fantastische week.

We sluiten de week zoals elke avond af met een gezellige bourgondische avond. Vrijdagmorgen na het ontbijt reist iedereen dan weer naar huis of een volgende bestemming.

 

 

Kijk op onze webshop voor een ruim aanbod unieke foto’s voor aan elke muur

Gerard van Hal | Kerkstraat 46 | 5701PM Helmond | tel. 0492 547900 | info@gerardvanhalfotografie.nl