Over Ons

gerard van hal

gastvrij

Gerard van Hal | Bedrijf

bevlogen

Gerard van Hal | Workshop

goedlachs

Deze mensen maken deze fotovakantie mogelijk:

 

 

Monica Driessen

Monica Driessen

Workshopleider

Monica is de personificatie van goedlachse vriendelijkheid. Ze heeft het vermogen om iedereen op zijn of haar gemak te stellen zonder zichzelf daarmee te kort te doen.

Haar specialiteit is fotograferen met een smartphone. Juist de handzaamheid en wendbaarheid van een smartphone maken dat Monica de wereld, zoals zij die ziet, op een onnavolgbare manier weet te vertalen naar foto’s.

In de handen van Monica is de smartphone geen camera voor het snelle kiekje, maar een volwaardig apparaat om prachtige foto’s te maken.

Gerard van Hal

Gerard van Hal

Workshopleider

Gerard is een goedlachse Bourgondiër.  Altijd vol ideeën en een groot hart voor mens en dier. Samen met zijn hond Rosie zorgt hij voor een huiselijk sfeer en voor een smakelijke maaltijd.

Op het gebied van de fotografie maak je hem weinig wijs. Met ruim dertig jaar ervaring in het vak weet hij van de hoed en de rand. Over techniek zegt hij dat het je vooral niet in de weg moet zitten. Dat kan zowel over het tekort of een teveel aan techniek gaan. Fotografie is een vorm van verhalen vertellen en dat is wat hij de deelnemers wil bijbrengen. Het vermogen om met een fototoestel hun verhaal te vertellen.

Sascha & Constance Happé

Sascha & Constance Happé

Plaatselijke vraagbaak

Sascha en zijn Franse vrouw Constance hebben een mooi Manoir in Peillac. Ze hebben in de omgeving een uitgebreid netwerk waar wij gebruik van mogen maken om u een prachtige week te bezorgen. Daarnaast is Sascha super handig en Constance super creatief. Eigenschappen die regelmatig goed van pas komen.

Sascha en Constance zijn de mensen achter de schermen die u als deelnemer misschien niet zult zien. Maar zij zijn degenen die de weg effenen naar een vlekkeloze fotovakantie.

Mathieu & Annick Houeix

Mathieu & Annick Houeix

Gastheer en -vrouw

Mathieu en Annick zijn de eigenaren van de gîte waar we verblijven. Zij zorgen ervoor dat  binnen de gîte alles op rolletjes loopt.

Met vragen over de gîte kunt u altijd bij hen terecht.

Kijk op onze webshop voor een ruim aanbod unieke foto’s voor aan elke muur

Gerard van Hal | Kerkstraat 46 | 5701PM Helmond | tel. 0492 547900 | info@gerardvanhalfotografie.nl